Az oldal jelenleg átalakítás miatt SZÜNETEL! A folyamatban lévő rendelések teljesítésre kerülnek!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban. Kapcsolat: e-mail: info@kavebazis.hu, Tel.: +36204655615
Kávé blog - hírek - ajánlataink: mindent a szemes, őrölt és kapszulás kávékról!

Dalgona Habkávé

Erdélyi Fanni
2020.06.30 22:18
Dalgona Habkávé

Kávé imádóként úgy éreztem én sem maradhatok ki az év legnagyobb trendjéből, kipróbáltam a "TikTok kávét". Engem is elért a nagy TikTok láz, így muszáj volt kipróbálnom az interneten a híressé vált Dalgona habkávét, ami nem más mint instant kávé, cukor és forró víz egyenlő arányban történő fel habosításából születő hab kávé amelyet a legérdemesebb hideg jégkockákkal teli tejjel fogyasztani, igazi csemege lehet a forró nyári napokon, mert egyszerű és robbanás szerű íz élményt nyújt.

A Kávébázis instagram és facebook oldalán receptet is találtok hozzá ha kedvet kaptok, hogy elkészítsétek! (A KávéBázis ajánlata a dalgona kávéhoz a Davidoff instant kávéja.)

Én kissé szkeptikusan álltam hozzá a teszteléshez, mivel én általában kapszulás kávét fogyasztok, de most azt hiszem megkedveltem az instant kávét is, nem utolsó szempont hogy szuper fotókat is készíthettek róla. Akár egy kézi tejhabosítót is használhattok az elkészítéshez, nekem sajnos csak kézi habverőm van itthon, de az is megteszi. Pár perc alatt kész lett az isteni finom hűsítő kávém ami azt hiszem a kedvencem lesz ezen a nyáron!

Ahogy a mondás is tartja a legegyszerűbb dolgok néha a legjobbak is egyben! Habos Dalgona kávézásokra fel!